Zonnepanelen leasen voor je bedrijf

Heb je ooit overwogen om zonnepanelen te installeren op je bedrijfspand, maar schrok je terug voor de hoge kosten? Dan is het leasen van zonnepanelen misschien wel de perfecte oplossing voor jou! Met zonnepanelen leasing hoef je niet in één keer een grote som geld neer te leggen, en toch kun je meteen beginnen met besparen op je energierekeningen. 

Geen grote investering vooraf

Met het leasen van zonnepanelen kun je de volledige installatie laten financieren door Sunergetic. Dat betekent geen grote uitgaven vooraf! Vanaf het moment dat je zonnepanelen operationeel zijn, zie je je energiekosten dalen. Dus je begint meteen geld te besparen. Het mooie is dat deze besparing vaak de leasekosten dekt. Dus eigenlijk bespaar je vanaf dag één zonder zelf een cent uit te geven!

Behoud je kredietlijn

Een ander groot voordeel van het leasen van je zonnepanelen is dat het je bestaande kredietlijnen bij de bank niet aantast. De financiering wordt geregeld via Sunergetic, wat betekent dat je jouw krediet voor andere belangrijke bedrijfsinvesteringen kunt bewaren. En het beste? Je wordt meteen economisch eigenaar van de zonnepanelen, wat betekent dat ze van jou zijn, inclusief alle voordelen van afschrijving en eventuele toekomstige verkoop.

Behoud van subsidies & fiscale voordelen

Ook al lease je de panelen, je mist geen enkel belastingvoordeel of subsidie die beschikbaar is voor de aankoop van zonnepanelen. Dit betekent dat je nog steeds kunt profiteren van overheidsregelingen zoals de EIA of de KIA. Dit maakt het leasen nog aantrekkelijker, omdat je van al deze voordelen geniet terwijl iemand anders de rekening vooraf betaalt.

Flexibele leasevoorwaarden

De leasevoorwaarden zijn flexibel en kunnen oplopen tot 10 jaar, wat geweldig is om je kosten te spreiden op een manier die voor jou werkt. Als je een grootverbruiker bent, kun je zelfs de BTW mee financieren. Dit is een groot voordeel omdat het helpt om je cashflow te verbeteren door de BTW niet voor te hoeven schieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *