Energielabel C nodig? Kies voor LED verlichting

Bent u actief als verhuurder van commercieel vastgoed? Dan weet u wellicht al dat een kantoorruimte van meer dan 100 vierkante meter moet beschikken over energielabel A, B of C. Gemeentes kunnen een dwangsom opleggen wanneer u niet beschikt over een dergelijk energielabel. Dwangsommen van duizenden euro’s zijn niet vreemd. 

De oplossing voor een beter energielabel
Een energielabel wordt gemaakt op basis van een inspectie op locatie. Tijdens deze inspectie worden verschillende onderdelen bekeken met het oog op duurzaamheid. Tijdens deze keuring wordt ook de verlichting van het pand bekeken. Er wordt hier met name gekeken naar het energieverbruik per vierkante meter. Wanneer u gebruik maakt van conventionele verlichting zal dit negatieve invloed hebben op uw energielabel. Door over te stappen naar LED verlichting zal uw energielabel gunstiger uitvallen. 

Dit is de besparing van LED verlichting
Beschikt uw systeemplafond over TL armaturen? Dan verbruikt een armatuur inclusief voorschakelapparaten al snel zo’n 90W per uur. Door over te stappen naar een oplossing op basis van LED, zoals een LED paneel, dan daalt uw energieverbruik naar zo’n 36W of minder. Door deze enorme besparing valt uw energieverbruik per vierkante meter stukken lager uit.

Vraag om advies
Voldoet uw energielabel niet aan de gestelde eis en maakt u nog geen gebruik van LED verlichting? LED Service Twente komt graag met u in contact om samen naar de mogelijkheden te kijken. Zo kan vrijblijvend gekeken worden naar de besparing van LED en overige bijkomende voordelen. 

Lichtplan voor uw bedrijf

Ook wanneer u een lichtplan wenst te ontvangen voor uw bedrijf bent u bij LED Service Twente aan het goede adres. Tevens ontvangt u, indien gewenst, een overzicht van de te besparen energie met de terugverdientijd op basis van uw offerte.
Voor de overstap naar LED verlichting of advies op gebied van energielabel verwijzen wij u graag door naar LED Service Twente.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *